Biftek s vejcem

30 min.
Česká republika
Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
462 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
27 g
Vláknina
27 mg
Cukr
308 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí svíčkovou odblaníme a ukrojíme z ní přes vlákno silnější plátek. Mírně jej naklepeme, osolíme, opepříme a po obou stranách opečeme na tuku.
  • 2
    V tvořítku vytřeném trochou tuku připravíme sázené vejce.
  • 3
    Opečený biftek vyjmeme. Do výpeku přidáme máslo, rozpustíme je, v rozpuštěném másle biftek obrátíme, položíme na něj sázené vejce a podlijeme zbylým výpekem.
  • 4
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.