Skopový kotlík s artyčoky

145 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
713 kcal
Bílkoviny
56 g
Tuky
40 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
6 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Sádlo rozpálíme na pánvi, přisypeme cibuli pokrájenou na kostičky.
  • 2
    Ke zlaté cibuli přisypeme mouku, necháme vytvořit jíšku, poté přilijeme víno a vodu.
  • 3
    Maso pokrájíme na kostky a přidáme do pánve.
  • 4
    Vše osolíme, opepříme, přidáme česnek, drcené rajče a bylinky.
  • 5
    Do vařící se omáčky přidáme rozčtvrcené a očištěné artyčoky, přilijeme vývar a přiklopené necháme 120 minut vařit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.