Skopový kotlík s artyčoky
145 min.
Ingredience
- 360gramůCibule
- 12gramůSádlo škvařené
- 300mililitrůVíno bílé
- 300mililitrůVývar z hovězích kostí
- 300mililitrůVoda pitná
- 80gramůRajčata
- 2kusyBobkový list
- 6gramůTymián čerstvý
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 6gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 750gramůSkopové hrudí
- 2stroužkyČesnek
- 6gramůPetržel kudrnka
- 300gramůArtyčoky
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
713 kcal
Bílkoviny
56 g
Tuky
40 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
6 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Sádlo rozpálíme na pánvi, přisypeme cibuli pokrájenou na kostičky.
- 2Ke zlaté cibuli přisypeme mouku, necháme vytvořit jíšku, poté přilijeme víno a vodu.
- 3Maso pokrájíme na kostky a přidáme do pánve.
- 4Vše osolíme, opepříme, přidáme česnek, drcené rajče a bylinky.
- 5Do vařící se omáčky přidáme rozčtvrcené a očištěné artyčoky, přilijeme vývar a přiklopené necháme 120 minut vařit.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.