Polévka z červené řepy s klobásou

65 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
337 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
24 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Červenou řepu oloupeme a nakrájíme na kostičky. Kyselé zelí, mrkev, petržel a cibuli očistíme a nakrájíme. Klobásu krájíme na kolečka.
  • 2
    Hovězí maso dáme vařit vcelku do studené a osolené vody s celým pepřem a bobkovým listem. Po půl hodině varu přidáme červenou řepu, kyselé zelí, mrkev, petržel, cibuli a klobásu.
  • 3
    Měkké maso vyjmeme, nakrájíme na kostky a vrátíme ho zpět do polévky.
  • 4
    Nakonec přilijeme kyselou šlehačkovou smetanu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.