Bramborový salát s uzenou rybou a zeleninou

60 min.
Evropa
Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
292 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
22 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
911 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory uvaříme ve slupce ve slané vodě, necháme vychladnout, ale ještě teplé oloupeme. Uzenou makrelu zbavíme kůže a vykostíme, nakrájíme na malé kousky. Vychladlé brambory nakrájíme na kostičky a vhodíme do mísy, přidáme uzenou rybu, cibuli a sterilovanou okurku nakrájenou nadrobno, zcezené sterilované fazole a důkladně promícháme. Ochutíme kořením a solí, vlijeme olivový olej a znovu promícháme. Zakryjeme a necháme v lednici uležet do druhého dne. Servírujeme jako přílohu nebo samostaný salát s pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.