Zapečené hroznové víno s fíky

91 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
358 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
16 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
3 g
Cukr
44 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuličky hroznů oloupeme a necháme zalité vínem macerovat 60 minut.
  • 2
    Zapékací mísu vytřeme máslem, fíky omyjeme a rozčtvrtíme, naskládáme do zapékací mísy, opepříme, posypeme cukrem a macerovaným vínem, zalijeme troškou vína z marinády.
  • 3
    Pečeme 6 minut při 285 °C.
  • 4
    Smetanu vyšleháme s moučkovým cukrem a servírujeme se zapékaným ovocem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.