Telecí játra v bešamelu

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1134 kcal
Bílkoviny
67 g
Tuky
72 g
Sacharidy
54 g
Vláknina
437 mg
Cukr
554 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Telecí játra nakrájíme na pruhy, osolíme, okmínujeme a na talíři je obalíme v hladké mouce. V hrnci rozpustíme máslo, smícháme s hladkou moukou a usmažíme světlou jíšku, zředíme ji vodou, přidáme bobkový list, trochu octa, pokrájené rajče a povaříme za stálého míchání, dokud omáčka nezhoustne. Mezitím osmažíme na pánvi na rozpáleném oleji játra dorůžova, rozložíme je na ploché míse a zalijeme hotovou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.