Jahodová srdce

30 min.
Belgie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
675 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
46 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Moučkový cukr a jeden vanilkový cukr utřeme se žloutky, změklým máslem, mlékem, moukou a solí.
  • 2
    Těsto necháme asi 20 minut odpočinout, potom přidáme sníh.
  • 3
    Ve vaflovači upečeme vaflová srdce, necháme vychladnout, potřeme tvarohem s rozmačkanými jahodami, ušlehanou smetanou a jedním vanilkovým cukrem, přiklopíme druhou vaflí a posypeme cukrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.