Houby ve víně

30 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
168 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
3 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Červené víno a vývar dáme vařit do hrnce, přidáme oloupaný česnek, nové koření, bobkové listy, citronovou šťávu a jablečný ocet
  • 2
    a necháme přibližně 10 minut táhnout při mírné teplotě. Houby pokrájíme na kousky.
  • 3
    Jemně posekáme petrželku. Nakonec vývar přecedíme přes síto. Houby s petrželkou necháme ve vývaru dusit asi 15 minut.
  • 4
    Upravíme na talíře a podáváme s bagetou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.