Steak na víně

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
483 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
16 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
895 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čerstvý pepř rozdrtíme v hmoždíři, maso potřeme olivovým olejem a poté okraje obalíme v pepřové drti. Zbylý olej rozpálíme v pánvi, vložíme steaky a pečeme 6 minut z každé strany podle tloušťky masa.
  • 2
    Steaky přemístíme na talíře a do pánve k výpeku nalijeme červené víno a vodu. Za stálého míchání vaříme 4 minuty, objem by se měl snížit na polovinu, osolíme a nalijeme na jednotlivé steaky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.