Ananasová pěna - zmrzlina

30 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
617 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
37 g
Sacharidy
63 g
Vláknina
1 mg
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Dužinu z ananasu nakrájíme nadrobno, posypeme cukrem a necháme odležet.
  • 2
    Do mísy dáme žloutky, rozmícháme se sirupem, přidáme vanilkovou esnci, přisypeme ananas. Metlou vyšleháme, dáme na mírný oheň, trochu zahříváme a šleháme, až pěna zhoustne. Nevaříme. Stáhneme z ohně a šleháme, dokud pěna nevychladne. Nakonec vmícháme šlehačku, dobře promícháme a dáma zmrazit.
  • 3
    Používáme stejně jako zmrzlinu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.