Medová smetanová omáčka

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
206 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
7 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
5 g
Cukr
19 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zázvorový kořen nastrouháme, cibuli nasekáme a společně podusíme na rozehřátém másle. Poté přilijeme vývar, ocet a citronovou šťávu a asi 15minut provaříme do zhoustnutí.
  • 2
    Přimícháme dílky pomeranče a citrusu, zahustíme základní světlou omáčkou a dochutíme medem.
  • 3
    Omáčka je vhodná k rybám, zejména k pstruhovi.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.