Matjesový salát s bramborami

30 min.
Finsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
253 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
13 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
6 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibulku pokrájíme na drobné kousky. Brambory uvaříme ve slupce, slijeme, oloupeme a pokrájíme na kostky. Jablko omyjeme, zbavíme jádřince a nakrájíme na tenké plátky. Rybu nakrájíme na menší kusy.
  • 2
    Všechny přísady zamícháme dohromady. Ze zakysané smetany a hořčice umícháme dresing, který osolíme, opepříme a vlijeme k salátu. Dobře promícháme a necháme vychladit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.