Bok čoj hovězí

30 min.

Ingredience

    • 275gramůBok čoj
    • 2lžíceOlej rostlinný
    • 2stroužkyČesnek
    • 500gramůHovězí kýta
    • 150gramůFazolové lusky zelené
    • 150gramůKlasy kukuřičné mražené
    • 6kusůCibulka jarní
    • 2kusyPaprika červená
    • 2lžíceOmáčka ústřicová
    • 1lžíceOmáčka rybí
    • 1lžíceCukr krupice
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
329 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
18 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bok čoj vaříme v páře nad vroucí vodou, dokud není měkký. Poté udržujeme v teple.
  • 2
    Rozehřejeme olej ve velké pánvi, přidáme rozetřený česnek, hovězí nudličky a smažíme na prudkém ohni do hněda. Přidáme zelené fazolky, pokrájené jarní cibulky, kukuřičky, červené papriky, rybí a ústřicovou omáčku a cukr a vše promícháme. Smažíme, dokud není zelenina měkká.
  • 3
    Na dno servírovací mísy rozložíme listy bok čoj a na ně hotový pokrm. Podáváme teplé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.