Vinařský salát s krůtím masem

80 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
843 kcal
Bílkoviny
71 g
Tuky
49 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
5 g
Cukr
17 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do velkého hrnce dáme cibuli, mrkev, petržel, citronovou kůru, celý pepř, bobkový list, krůtí maso a sůl. Přikryjeme a asi 1 hodinu velmi zvolna vaříme, až maso změkne. Odstavíme a maso necháme ve vývaru úplně vychladnout.
  • 2
    Maso vyndáme z vývaru a obereme maso. Kůži a kosti odstraníme
  • 3
    a maso nakrájíme na kostky. Maso dáme do velké mísy a přidáme
  • 4
    majonézu. Zamícháme, aby se maso majonézou stejnoměrně obalilo.
  • 5
    Na talíře dáme vrstvu řeřichy a na ni rozdělíme krůtí směs. Po okrajích ji obložíme kostičkami manga a hroznovým vínem, posypeme ořechy a podáváme při pokojové teplotě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.