Kantonské nudle smažené

20 min.

Ingredience

    • 350gramůNudle vaječné
    • 675gramůHovězí maso zadní
    • 125gramůKapusta hlávková
    • 75gramůBambusové výhonky
    • 6kusůCibulka jarní
    • 25gramůFazolové lusky zelené
    • 1lžíceOmáčka sójová
    • 2lžíceHovězí vývar základní
    • 1lžíceSherry brandy
    • 1lžíceCukr třtinový
    • 2lžícePetržel - nať
    • 3lžíceOlej rostlinný
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
644 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
16 g
Sacharidy
74 g
Vláknina
5 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nudle povaříme v hrnci s vařící vodou cca 3 minuty. Procedíme je, propláchneme pod tekoucí studenou vodou a necháme okapat.
  • 2
    V předehřátém woku rozehřejeme olej, přidáme nudle a smažíme dvě minuty. Necháme okapat a dáme stranou.
  • 3
    Zbývající olej rozehřejeme ve woku, dáme do něj hovězí nudličky a smažíme, přidáme pokrájenou kapustu, bambusové výhonky, pokrájené jarní cibulky a fazolky a dvě minuty smažíme. Přidáme sójovou omáčku, sherry, vývar a cukr a vše promícháme.
  • 4
    Vmícháme do směsi nudle.
  • 5
    Podáváme horké, ozdobené zelenou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.