Hovězí na víně

150 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
682 kcal
Bílkoviny
59 g
Tuky
18 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozehřejeme v hrnci olej a osmahneme pokrájené maso ze všech stran do hněda, vyjmeme ho. Přidáme rozetřený česnek, pokrájené šalotky, bylinky, celer, mrkev, hřebíček a smažíme 5 minut. Na zeleninu položíme maso, přilijeme víno a pod pokličkou dusíme 120 minut, dokud není maso měkké. Vyndáme z hrnce, pokrájíme na plátky a udržujeme teplé.
  • 2
    Obsah hrnce rozmixujeme, je-li třeba, přilijeme hovězí vývar. Osolíme, opepříme, přidáme muškátový oříšek.
  • 3
    Plátky masa podáváme s omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.