Nasolená smažená treska

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
227 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
6 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
2 g
Cukr
244 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mouku nasypeme do velké mísy, ve středu uděláme důlek a vlijeme do něj vejce. Přiléváme pomalu mléko a vymícháme hladké těsto, které necháme 10 minut stát.
  • 2
    Nasolenou tresku důkladně omyjeme pod studenou tekoucí vodou a necháme okapat. Odstraníme z ní veškerou kůži a kosti a rozmačkáme maso vidličkou.
  • 3
    Rozmačkané rybí maso dáme do mísy s nasekanou cibulí, chilli papričkou a fenyklem. Přidáme směs do těsta a promícháme.
  • 4
    Rozehřejeme ve velké pánvi olej a lžící tvoříme z těsta středně velké placičky. Smažíme po obou stranách. Podáváme horké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.