Steaky aromatické z tuňáka

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
250 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
11 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
177 mg
Cukr
76 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z nakrájených steaků odstraníme kůži, propláchneme a otřeme dosucha. Smícháme v misce rozetřený česnek, limetkovou kůru, kmín, olivový olej, koriandr, pepř a vytvoříme hladkou pastu. Steaky potřeme z obou stran touto pastou.
  • 2
    Teflonovu pánev rozpálíme a steaky na ni přitlačíme, aby se maso rychle zavřelo. Smažíme 4 minuty. Otočíme a smažíme další 4 minuty. Dáme okapat a přendáme na servírovací mísu.
  • 3
    Steaky pokropíme nasekaným koriandrem a limetkovou šťávou. Podáváme ihned.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.