Červený snapper zapékaný

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
150 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
7 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vnitřek i povrch ryby polijeme citronovou šťávou, osolíme a opepříme. Tymián vložíme do břišní dutiny.
  • 2
    Rozehřejeme ve velké pánvi olej, osmahneme pokrájenou cibulku, přimícháme rozetřený česnek, přidáme pokrájená rajčata, ocet a rajčatový protlak. Povaříme 5 minut, poté necháme omáčku vychladnout, přimícháme jogurt, oregano a petrželku.
  • 3
    Do zapékací mísy nalijeme polovinu omáčky, přidáme rybu, zalijeme druhou polovinou omáčky a posypeme strouhankou. V předehřáté troubě zapékáme 35 minut.
  • 4
    Rybu posypeme sýrem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.