Hovězí plátky v houbové omáčce

75 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
594 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
39 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
848 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme, obalíme v polovině připravené mouky a zprudka opečeme na rozpáleném oleji.
  • 2
    Na másle osmažíme cibulku nadrobno, přidáme nakrájené houby, plátky masa i s výpekem, podlijeme vodou a necháme zakryté dusit asi 40 minut, podle potřeby podléváme vodou.
  • 3
    Když je maso měkké zalijeme vše smetanou s rozmíchanou moukou, dosolíme a necháme povařit do zhoustnutí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.