Smažené závitky z línů

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
763 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
47 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z ryb odkrojíme hlavy, ocasy a ploutve, vykostíme a nakrájíme větší řezy, které nasolíme. Malou část masa nasekáme na jemno. V míse namočíme nakrájený rohlík do mléka, přidáme sůl, pepř, nasekané rybí maso a na másle osmaženou cibuli nadrobno s opečenými hříbky. Vmícháme vejce a důkladně promícháme. Rybí řezy naplníme směsí, závitky zavážeme, obalíme v mouce, mléku a strouhance a osmažíme na rozpáleném oleji.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.