Pain perdu-chléb sypaný cukrem a skořicí

10 min.
Francie

Ingredience

    • 1kusVejce slepičí
    • 1lžičkaCukr krupice
    • 1lžičkaSkořice mletá
    • 130mililitrůMléko polotučné
    • 6plátkůChléb toastový
    • 1lžíceMáslo
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
155 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
3 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce rozšleháme s mlékem.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme máslo. Plátky toastového chleba namočíme do vajec a z obou stran krátce opečeme. Ihned podáváme posypané směsí cukru a skořice.
  • 3
    Toasty se hodí ke kávě nebo pro děti s mlékem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.