Kachní ostrý salát na kyselo

45 min.
Evropa

Ingredience

    • 2kusySalát hlávkový
    • 2kusyŠalotka
    • 4kusyCibulka jarní
    • 1kusCeler řapíkatý
    • 100gramůOkurka salátová
    • 125gramůFazolové klíčky
    • 200gramůVodní kaštany v nálevu
    • 4plátkyKachní prsa
    • 3lžíceOmáčka rybí
    • 1,5lžičkyLimetková šťáva
    • 2stroužkyČesnek
    • 1kusChilli paprička
    • 1lžičkaCukr třtinový
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
138 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
1 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mísy dáme listy hlávkového salátu, přidáme nasekané jarní cibulky, šalotku, proužky okurky, proužky celeru, plátky vodních kaštanů, fazolové klíčky a vše promícháme a dáme na velkou servírovací mísu. Plátky kachních opečených prsíček naaranžujeme na salát. Do pánve dáme limetkovou šťávu, rybí omáčku, chilli, rozetřený česnek a cukr. Prohříváme a teplou zálivkou přelijeme kachní salát. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.