Nepečený mangový koláč

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
346 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
15 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
4 g
Cukr
41 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Korpus: rozdrcené kokosky smícháme, máslo, cukr, vyložíme stejnoměrně dno formy.
  • 2
    Manga oloupeme a rozmixujeme.
  • 3
    Do hrnečku nalijeme jablečný džus a posypeme želatinou. Necháme stát asi 10 minut, až želatina nabobtná. Hrneček postavíme do pánve s horkou vodou a mírně zahřejeme, až se želatina rozpustí.
  • 4
    Ušleháme tvaroh, přidáme polovinu cukru, žloutky a mangovou kaši.
  • 5
    Postupně zamícháme želatinu.
  • 6
    V oddělené míse ušleháme z bílků tuhý sníh. Všleháme zbývající cukr po lžičkách a stále šleháme na nejvyšší rychlost, až je bílkový sníh tuhý a lesklý.
  • 7
    Nakonec vmícháme šlehačku do tvarohu s mangem a zlehka zamícháme i sníh. Nalijeme na sušenkové dno a vychladíme do ztuhnutí. Dortovým nožem oddělíme koláč od formy a vyjmeme jej.
  • 8
    Přesuneme na mísu. Před podáváním ozdobíme plátky kiwi a kousky ananasu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.