Jehněčí kotleta s parmazánem

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
676 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
54 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
834 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nakrájíme najemno cibuli a šunku. V míse smícháme se žloutky, smetanou, okořeníme nasekanou petrželkou, pepřem a solí.
  • 2
    Očištěné kotlety nasekáme na porce a na okraji nařízneme. Osmažíme je na části másla z jedné strany do červena.
  • 3
    Potom kotlety urovnáme do pekáčku opečenou stranou dolů, druhou stranu potřeme připravenou směsí, posypeme strouhaným sýrem, poklademe vločkami másla a 15 minut zapékáme ve středně vyhřáté troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.