Znojemský jehněčí guláš

80 min.

Ingredience

    • 800gramůJehněčí maso
    • 250gramůCibule
    • 1lžičkaPaprika mletá sladká
    • 80gramůSádlo škvařené
    • 5gramůSůl
    • 250gramůOkurky
    • 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
    • 500mililitrůVývar jehněčí
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
706 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
49 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté, očištěné maso nakrájíme na malé kostky. Na sádle osmažíme drobně nakrájenou cibuli, přidáme mletou papriku, vložíme maso a zprudka osmažíme. Zalijeme horkým vývarem a dusíme pod poklicí
  • 2
    do poloměkka.
  • 3
    Osolíme, vložíme pokrájené okurky a podusíme doměkka. Nakonec šťávu zaprášíme moukou a krátce povaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.