Skopový pekáč

Celkový čas:
85 minut
Doba přípravy:
25 minut
Doba vaření:
60 minut

Ingredience

Počet porcí
1 ks
Bobkový list
500 g
Brambory
2 stroužek
Česnek
60 g
Cibule
250 g
Lilek
80 ml
Olej rostlinný
3 g
Pepř černý mletý
20 g
Petržel - nať
100 g
Rajčata
600 g
Skopové maso přední
5 g
Sůl
100 ml
Vývar z hovězích kostí

Postup

1

Brambory oloupeme a nakrájíme na velké kostky. Smícháme je s nakrájenou cibulí. Vložíme na dno pekáče. Na ně poklademe na větší kousky nakrájené maso, na plátky nakrájené lilky, opepříme, posypeme nasekanou petrželkou, přilijeme vývar s drceným česnekem se solí a kořením. Zakapeme olejem a dusíme v troubě, před koncem přidáme nakrájená rajčata a doděláme.

Nutriční hodnoty

Kalorie 564 kcal
Bílkoviny 22 g
Sacharidy 19 g
Tuky 47 g
Uhlovodany 19 g
Cholesterol 97,0 mg
Draslík 1 g
Sodík 588,4 mg
Vláknina 10 g
Vitamín A 0,0 mg
Vitamín B6 0,3 mg
Vitamín B12 0,0 mg
Vitamín C 24,0 mg
Vitamín E 2,3 mg
Vápník 0,0 mg
Železo 7,0 mg

Sdílet


Komentáře a hodnocení

Souhlasím se zasíláním zajímavých informací a akcí z portálu Milujivareni.cz