Carpaccio z hovězího masa s pecorinem

Celkový čas:
20 minut
Doba přípravy:
20 minut
Doba vaření:
0 minut

Ingredience

Počet porcí
15 ml
Balsamico ocet
450 g
Hovězí svíčková
60 ml
Olej olivový
1 polévková lžíce
Olej rostlinný
1 špetka
Pepř černý mletý
110 g
Rukola
1 špetka
Sůl
2 polévková lžíce
Sýr ovčí tvrdý - Pecorino

Postup

1

List pečicího papíru potřeme rostlinným olejem, posypeme solí a pepřem. Rozložíme na něj tenké plátky masa tak, aby mezi nimi byly cca 5 cm široké mezery. Pokryjeme dalším listem pečicího papíru potřeného rostlinným olejem, naklepeme a v lednici vychladíme.

2

Do středu talíře urovnáme listy rukoly, kolem poklademe plátky masa, zakápneme balsamicem a olivovým olejem, ochutíme pepřem, posypeme hoblinami pecorina a podáváme.

Nutriční hodnoty

Kalorie 328 kcal
Bílkoviny 27 g
Sacharidy 2 g
Tuky 19 g
Uhlovodany 2 g
Cholesterol 47,3 mg
Draslík 499,3 mg
Sodík 129,5 mg
Vláknina 919,8 mg
Vitamín A 0,0 mg
Vitamín B6 0,7 mg
Vitamín B12 0,0 mg
Vitamín C 4,1 mg
Vitamín E 0,6 mg
Vápník 0,0 mg
Železo 2,2 mg

Sdílet


Komentáře a hodnocení

Souhlasím se zasíláním zajímavých informací a akcí z portálu Milujivareni.cz
WeNdY96
Carpaccio z hovězího masa s pecorinem
Všem moc chutnalo blink