Řecký králík

85 min.
Řecko
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
678 kcal
Bílkoviny
62 g
Tuky
34 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
376 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Králíka očistíme, omyjeme, rozsekáme na porce a vložíme na rozehřátý olej. Osmažíme, osolíme, přidáme drcený česnek, zakryté pečeme
  • 2
    na mírném plameni. Pokud je třeba, poléváme maso během pečení ještě horkou vodou. Když je maso téměř hotové, vložíme bobkový list, hřebíčky a citronovou šťávu, dopečeme bez poklice.
  • 3
    Na talíři posypeme oreganem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.