Zelný salát s křenovým jogurtem

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
62 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
1 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zelí nakrouháme nebo nakrájíme na slabší proužky, očištěný křen nastrouháme. Zpracované zelí nasypeme do misky, promícháme se solí a necháme odležet.
  • 2
    Křen vmícháme do nízkotučného jogurtu, přidáme hořčici, zakápneme citronovou šťávou, přidáme trošku cukru, vymícháme zálivku.
  • 3
    Zelí v misce zalijeme křenovým jogurtem, promícháme a dáme vychladit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.