Ředkvičkový salát s kedlubnou

Celkový čas:
20 minut
Doba přípravy:
20 minut
Doba vaření:
0 minut

Ingredience

Počet porcí
5 ml
Citronová šťáva
50 g
Jogurt nízkotučný
100 g
Kedlubna
10 g
Petržel kudrnka
150 g
Ředkvička
4 g
Sůl

Postup

1

Od ředkviček odřízneme listy, ředkvičky omyjeme a nakrájíme na plátečky, kedlubnu oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky, petrželku posekáme najemno.

2

Do misky nasypeme pokrájené ředkvičky s kedlubnou, přidáme bílý nízkotučný jogurt, přisypeme petrželku, sůl, zakápneme citronovou šťávou a lehce promícháme.

3

Tento salát je vhodný pro redukční dietu.

Nutriční hodnoty

Kalorie 44 kcal
Bílkoviny 2 g
Sacharidy 8 g
Tuky 1 g
Uhlovodany 8 g
Cholesterol 1,5 mg
Draslík 359,7 mg
Sodík 858,2 mg
Vláknina 5 g
Vitamín A 0,0 mg
Vitamín B6 0,1 mg
Vitamín B12 0,0 mg
Vitamín C 29,6 mg
Vitamín E 0,1 mg
Vápník 0,0 mg
Železo 0,7 mg

Sdílet


Komentáře a hodnocení

Souhlasím se zasíláním zajímavých informací a akcí z portálu Milujivareni.cz