Paella kuřecí

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
618 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
33 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vykostíme kuřecí stehna a vzniklé řízky rozkrájíme na kousky.
  • 2
    Cibuli a česnek oloupeme, nakrájíme. Rajčata omyjeme, vyndáme dužinu, pokrájíme ji na kousky. Kapie rozpůlíme, zbavíme jadřinců i stopek a rozkrájíme na malé dílky.
  • 3
    V pánvi rozpálíme olej a osmahneme na něm kousky kuřete. Přidáme nakrájenou cibuli, česnek, papriky, sůl, pepř, vše osmahneme.
  • 4
    Přisypeme rýži, podusíme 5 minut. Přidáme šafrán, vlijeme kuřecí vývar a přivedeme k varu. Vaříme 35 minut, dokud není maso měkké.
  • 5
    10 minut před dokončením přidáme rajčata a hrášek.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.