Kebab z jehněčího masa a ančoviček

55 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
518 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
40 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse smícháme mleté jehněčí, nasekané ančovičky, cibuli pokrájenou na jemno, sůl, pepř, prolisovaný česnek, rozmarýn, dobře prohněteme a vypracujeme 12 válečků, které necháme 30 minut uležet.
  • 2
    Válečky napíchujeme na špejle, grilujeme za častého otáčení přibližně 10 minut. Mezitím si uděláme salát. V míse smícháme plátky rajčat, rozpůlené olivy, kolečka cibule a bazalkové listy, zalijeme olivovým olejem a pokapeme citronovou šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.