Pohankový dezert

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
696 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
5 g
Sacharidy
161 g
Vláknina
19 g
Cukr
58 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pohanku dáme do mísy a zalijeme jí 1:1 vroucí vodou. 10 minut necháme odpočinout.
  • 2
    Jablka nastrouháme a přidáme do mísy s pohankou. Přidáme ostatní suroviny, dosladíme třtinovým cukrem a promícháme.
  • 3
    Vymažeme formu olejem a nalijeme do ní směs. Zapékáme na 180 stupňů 15 minut.
  • 4
    Ozdobíme kakaem, cukrem a polijeme medem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.