Tousty s hermelínem na grilu
- Celkový čas:
- 20 minut
- Doba přípravy:
- 10 minut
- Doba vaření:
- 10 minut
Ingredience
- Počet porcí
- 4 plátek
- Chléb toastový
- 4 plátek
- Sýr Hermelín (Camember, Encián)
Postup
1 | Gril rozehřejeme na vysokou teplotu a krajíčky chleba na něm opékáme asi 2 minuty z každé strany. Na opečené tousty dáme plátek sýra a znovu položíme na gril. Pečeme, dokud se sýr nerozpustí a nemá zlatavou barvu. |
Nutriční hodnoty
Kalorie | 128 kcal |
Bílkoviny | 5 g |
Sacharidy | 22 g |
Tuky | 2 g |
Uhlovodany | 22 g |
Cholesterol | 0,6 mg |
Draslík | 89,2 mg |
Sodík | 244,4 mg |
Vláknina | 4 g |
Vitamín A | 0,0 mg |
Vitamín B6 | 0,1 mg |
Vitamín B12 | 0,0 mg |
Vitamín C | 0,1 mg |
Vitamín E | 0,1 mg |
Vápník | 0,0 mg |
Železo | 1,6 mg |
Tousty s hermelínem na grilu
po té co jsem na gril položila toustový chleba a opékala jsem 2 min. mi začal hořet . Druhý pokus už vyšel, jen jsem opékala 15 a 15 vteřin. Rozhodně se nedalo položit hermelín na toust a opékat do té doby než bude měkký. Tak jsem ho zabalila zvláštˇdo alobalu a grilovala. Po rozkrojení se krásně po toustu roztekl. Bylo to výborné, na druhý jsem si přidala koření a polila olivovým olejem. Ten byl ovšem mňamózní
po té co jsem na gril položila toustový chleba a opékala jsem 2 min. mi začal hořet . Druhý pokus už vyšel, jen jsem opékala 15 a 15 vteřin. Rozhodně se nedalo položit hermelín na toust a opékat do té doby než bude měkký. Tak jsem ho zabalila zvláštˇdo alobalu a grilovala. Po rozkrojení se krásně po toustu roztekl. Bylo to výborné, na druhý jsem si přidala koření a polila olivovým olejem. Ten byl ovšem mňamózní
Komentáře a hodnocení