Tousty s hermelínem na grilu

Celkový čas:
20 minut
Doba přípravy:
10 minut
Doba vaření:
10 minut

Ingredience

Počet porcí
4 plátek
Chléb toastový
4 plátek
Sýr Hermelín (Camember, Encián)

Postup

1

Gril rozehřejeme na vysokou teplotu a krajíčky chleba na něm opékáme asi 2 minuty z každé strany. Na opečené tousty dáme plátek sýra a znovu položíme na gril. Pečeme, dokud se sýr nerozpustí a nemá zlatavou barvu.

Nutriční hodnoty

Kalorie 128 kcal
Bílkoviny 5 g
Sacharidy 22 g
Tuky 2 g
Uhlovodany 22 g
Cholesterol 0,6 mg
Draslík 89,2 mg
Sodík 244,4 mg
Vláknina 4 g
Vitamín A 0,0 mg
Vitamín B6 0,1 mg
Vitamín B12 0,0 mg
Vitamín C 0,1 mg
Vitamín E 0,1 mg
Vápník 0,0 mg
Železo 1,6 mg

Sdílet


Komentáře a hodnocení

Souhlasím se zasíláním zajímavých informací a akcí z portálu Milujivareni.cz
světluška
Tousty s hermelínem na grilu
po té co jsem na gril položila toustový chleba a opékala jsem 2 min. mi začal hořet grin. Druhý pokus už vyšel, jen jsem opékala 15 a 15 vteřin. Rozhodně se nedalo položit hermelín na toust a opékat do té doby než bude měkký. Tak jsem ho zabalila zvláštˇdo alobalu a grilovala. Po rozkrojení se krásně po toustu roztekl. Bylo to výborné, na druhý jsem si přidala koření a polila olivovým olejem. Ten byl ovšem mňamózní tongue