Jahody s bazalkou a pepřem

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
65 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mísy vložíme jahody, posypeme je moučkovým cukrem, pokapeme vínem a vanilkovou trestí, promícháme a posypeme polovinou lístků bazalky, zbytek uschováme na ozdobení. Dáme na hodinu chladit do lednice.
  • 2
    Před podáváním odstraníme lístky bazalky, jahody dáme do misky a přelijeme je šťávou, kterou pustily. Ozdobíme je zbývajícími lístky bazalky, posypeme mletým pepřem a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.