Jahody s bazalkou a pepřem
70 min.
Ingredience
- 600gramůJahody zahradní
- 1lžíceCukr moučkový
- 150mililitrůVíno bílé
- 0,5lžičkaTresť vanilková
- 12kusůBazalka
- 1lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
6Postup přípravy
- 1Do mísy vložíme jahody, posypeme je moučkovým cukrem, pokapeme vínem a vanilkovou trestí, promícháme a posypeme polovinou lístků bazalky, zbytek uschováme na ozdobení. Dáme na hodinu chladit do lednice.
- 2Před podáváním odstraníme lístky bazalky, jahody dáme do misky a přelijeme je šťávou, kterou pustily. Ozdobíme je zbývajícími lístky bazalky, posypeme mletým pepřem a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.