Grilovaná bageta s artyčoky

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
682 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
23 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nakrájíme bagetu na plátky cca 1,5 cm tlusté a rozložíme je na středně rozložený gril. Z každé strany poté grilujeme jednu minutu. Během toho nakrájíme na nudličky papriku a smočíme ji v olivovém oleji. Mřížku na grilu vyložíme alobalem a tři minuty na něm fritujeme papriku. To samé uděláme s plátky salámu.
  • 2
    Smícháme olivový olej s tapenádou a potřeme ogrilovanou bagetu. Přidáme na ni plátek salámu, papriku a artyčoky. Vrátíme na gril a jednu minutu ještě ohřejeme. Poté můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.