Salát z červené řepy s labanem

25 min.
Libanon

Ingredience

    • 1kilogramČervená řepa
    • 200gramůMáslo arašídové
    • 1lžíceCitronová šťáva
    • 1špetkaSůl
    • 200gramůSýr krémový
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
573 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
42 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
10 g
Cukr
22 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Červenou řepu oloupeme, nakrájíme na malé kousky a uvaříme doměkka. Arašídové máslo důkladně smícháme s citronovou šťávou, přidáme našlehaný laban, podle chuti osolíme a vše znovu důkladně promícháme. Vzniklou směsí zalijeme uvařené kousky červené řepy.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.