Hovězí maso na zázvoru

80 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
309 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
17 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
774 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nakrájíme na nudličky maso a se zázvorem promícháme, osolíme, přidáme papriku a prolisovaný česnek.
  • 2
    20 minut necháme odležet a poté na rozehřátém oleji opečeme.
  • 3
    Na pánvi zesklovatíme slaninu a cibuli zpěníme.
  • 4
    Přidáme maso i s vypečenou šťávou, zasypeme hladkou moukou a opražíme.
  • 5
    Podlijeme teplou vodou s kouskem masoxu, promícháme a 50 minut dusíme v papiňáku.
  • 6
    Poté podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.