Haše z uzeného vepřového kolena

Celkový čas:
80 minut
Doba přípravy:
20 minut
Doba vaření:
60 minut

Ingredience

Počet porcí
1 ks
Cibule
800 g
Vepřové koleno uzené
2 l
Voda pitná
500 ml
Vývar z hovězích kostí

Postup

1

Uzená kolena zalijeme v hrnci horkou vodou a krátce povaříme. Vodu slijeme, do hrnce nalijeme čistou vodu a kolena vaříme doměkka.

2

Maso vyjmeme, vykostíme a část tučného masa oddělíme. Osmahneme na něm oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli.

3

Zbylé maso umeleme, přidáme osmaženou cibuli, zamícháme a podle potřeby zalijeme vývarem. Povaříme na hustší kaši.

4

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory a nakládaná okurka.

Nutriční hodnoty

Kalorie 660 kcal
Bílkoviny 39 g
Sacharidy 4 g
Tuky 52 g
Uhlovodany 4 g
Cholesterol 116,3 mg
Draslík 536,5 mg
Sodík 688,5 mg
Vláknina 850,0 mg
Vitamín A 0,0 mg
Vitamín B6 0,0 mg
Vitamín B12 0,0 mg
Vitamín C 1,9 mg
Vitamín E 0,0 mg
Vápník 0,0 mg
Železo 0,1 mg

Sdílet


Komentáře a hodnocení

Souhlasím se zasíláním zajímavých informací a akcí z portálu Milujivareni.cz