Papriky s čedarem

23 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
520 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
43 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
4 g
Cukr
670 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Dvě vejce uvaříme natvrdo, zchladíme, oloupeme a nakrájíme na osminky. Čedar nastrouháme nahrubo, smícháme s majonézou, pepřem a ochutíme citronovou šťávou. Důkladně promícháme. Nakládané celé papriky scedíme a necháme okapat. Paprikové lusky naplníme sýrovou směsí, upravíme na talířky, ozdobíme osminkami vajec a podáváme jako předkrm.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 26. 7. 2017
Papriky s čedarem
Také doma děláme 😁