Rýžové noky se žampiony

20 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
308 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
21 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
2 g
Cukr
874 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na pánvi osmažíme na rozpáleném másle nadrobno nakrájené žampiony a necháme vychladnout. Studenou dušenou rýži v míse smícháme s vejci, nasekanou petrželkou, bílým pepřem a solí, nakonec přidáme osmažené žampiony a důkladně promícháme do kompaktní hmoty. V hrnci přivedeme k varu vodu, lžící namočenou do této vody vykrajujeme jednotlivé noky a 5 minut necháme vařit na mírném ohni. Podáváme přelité rozpuštěným bylinkovým máslem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.