Koláč s piniovými oříšky

50 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
779 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
38 g
Sacharidy
99 g
Vláknina
3 g
Cukr
50 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mísy rozklepneme vejce, rozšleháme, přisypeme mouku, cukr, strouhanou kůru, sušené droždí, přilijeme citronovou šťávu, rozpuštěné máslo a vypracujeme těsto. Formu vysteleme papírem na pečení, nalijeme do ní těsto, povrch posypeme piniovými oříšky, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme zhruba 40 minut dozlatova.
  • 2
    Vychladlý koláč naporcujeme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.