Bramborové plátky pečené na pivu

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
207 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
7 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
7 g
Cukr
185 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pažitku opláchneme studenou vodou a najemno ji nasekáme.
  • 2
    Brambory oškrábeme, omyjeme a nakrájíme na plátky. Na plech rozložíme pečicí papír, rozprostřeme na něj plátky brambor, potřeme je olejem smíchaným s pivem a v troubě, kterou jsme si předehřáli na 200 stupňů, je upečeme doměkka. Během pečení plátky obracíme.
  • 3
    Upečené bramborové plátky osolíme, promícháme s nakrájenou pažitkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.