Bramborové karbanátky v pivním trojobalu

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
497 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
16 g
Sacharidy
68 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory důkladně omyjeme a uvaříme je ve slupce v osolené vodě. Cibuli oloupeme a nakrájíme ji nadrobno. Salám nakrájíme na malé kostičky. Z mouky odebereme tři lžíce a necháme je stranou na obalení karbanátků.
  • 2
    Vychladlé měkké brambory oloupeme a najemno je nastrouháme. Pak k nim přidáme vajíčko, zbylou mouku, nakrájený salám a cibuli, osolíme a vypracujeme tuhou směs, z které vytvoříme karbanátky. Ty postupně obalíme v mouce, vejci rozšlehaném s pivem a ve strouhance.
  • 3
    V pánvi rozehřejeme olej, kabranátky v něm usmažíme z obou stran dozlatova a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.