Maďarský letní salát

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
283 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
19 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
5 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Papriky podélně rozpůlíme, vyjmeme jádřinec a rozložíme je na plech řezem dolů. Pečeme asi 8 minut, až se na povrchu začnou dělat puchýřky. Do velké mísy vložíme omytá rajčata nakrájená na osminky, cibuli nakrájenou na kolečka a upečené papriky nakrájené na proužky. Salátovou okurku důkladně opereme a i se slupkou nakrájíme na kolečka a přidáme do mísy. Vypeckované olivy rozpůlíme a spolu s nadrobeným ovčím sýrem vmícháme do salátu. Nakonec salát osolíme,opepříme, zakapeme olivovým olejem, promícháme a posypeme nasekanou petrželovou natí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.