Bramborová kaše s parmezánem a šunkou

35 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
464 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
32 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
6 g
Cukr
202 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oloupeme, opláchneme, nakrájíme a vložíme do osolené vody. Vaříme doměkka zhruba 20 minut. Parmezán nastrouháme na hobliny, bazalku nasekáme nadrobno.
  • 2
    Uvařené brambory slijeme, prolisujeme, zalijeme olejem a smícháme s dvěma třetinami sýra a bazalkou. Kaši vymícháme a prohřejeme.
  • 3
    Horkou kaši podáváme posypanou zbylým parmezánem a plátky šunky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.