Letní roláda

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
475 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
38 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
1 g
Cukr
20 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ušleháme celá vejce do pěny a zašleháme mleté ořechy.
  • 2
    Rozetřeme směs na plech vyložený pečícím papírem a 15 minut pečeme v troubě.
  • 3
    Poté necháme zchladnout a poté plát s pečícím papírem srolujeme. Ušleháme šlehačku se ztužovačem a nakrájíme ovoce na plátky. Rozbalíme roládu, potřeme 2/3 šlehačky, posypeme plátky ovoce a zabalíme.
  • 4
    Roládu pomažeme zbylou šlehačkou a ozdobíme dle fantazie.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.