Pečená kambala s restovanou zeleninou

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
601 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
20 g
Sacharidy
64 g
Vláknina
6 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cuketu, lilek a papriky důkladně omyjeme a očistíme, z paprik odstraníme semínka a vše nakrájíme na malé kostičky. V kastrolu rozpálíme olej a zeleninu na něm i s pokrájenou šalotkou zprudka orestujeme. Přidáme rajčata, prolisovaný česnek a najemno nasekanou petrželku. Na závěr osolíme a opepříme dle chuti.
  • 2
    Filety kambaly vložíme do mísy potřené olivovým olejem, poklademe pokrájeným bylinkovým máslem a v troubě předehřáté na 170°C pečeme cca 15 minut.
  • 3
    Ciabattu opečeme na suché pánvi, maso rozdělíme na talíře a podáváme s teplou zeleninou a ciabattou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.