Australský koláč

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
535 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
35 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
2 g
Cukr
640 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na sádle osmahneme cibuli nadrobno, vložíme jehněčí maso na nudličky, okořeníme a zakryté podusíme. Do odstaveného masa vmícháme prolisovaný česnek. Z listového těsta vyválíme 2 pláty, první rozložíme na dno koláčové formy, naplníme masovou směsí a poklademe plátky tvarůžků. Druhým plátem směs zakryjeme, okraje přitiskneme a povrch potřeme ušlehaným žloutkem. Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 30 minut dozlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.